Koop koffie online

Koop koffie online

Niet alleen in de mode vind je trends, maar ook op heel veel andere markten. Zo ook bijvoorbeeld in de koffie industrie. In deze markt gaan honderdduizenden euro’s om en zijn er elk jaar wel nieuwe ontwikkelingen gaande. Deze markt staat nooit stil. En daarom schrijf ik deze blog. Ik wil jullie graag informeren over de koffietrends en koffieverkoop in 2018.

Van naar de winkel naar de online webwinkel

Een van de grootste trends is de verschuiving van het kopen van koffie in de supermarkt naar de online webshop. Dit komt met name doordat we op zoek zijn naar exclusievere koffie dan voorheen. En deze is veelal te kopen via de online shops. Dit geldt ook voor bonenkoffie, die bijna uitsluitend in deze exclusieve koffieshops te verkrijgen zijn. Zowel de consument thuis als de werkgever kiest voor het online koffiebonen bestellen concept. Ook neemt de handel in groene koffiebonen toe en ook die bestellen we veelal online.

Een andere trend is het niet nuttigen van voedsel tijdens het koffiedrinken. Dit principe wordt ook wel ‘foodpairing’ genoemd. Na het drinken van koffie wordt er pas aan eten gedacht en dat betekent dat we per saldo ook meer koffie gaan drinken: eerst alleen een kop koffie, daarna een appeltaart of Bossche bol met koffie.

Heb je al zin in een kopje koffie?

Inmiddels zin in koffie gekregen? Bestel dan snel je koffiebonen online en krijg ze nog dezelfde of de volgende dag al in huis. Zo makkelijk kan het gaan en je betaald niets extra’s. Een voordeel van de exclusieve online koffieshop is dat je alle soorten koffie op één plek kunt vinden. En je hebt altijd te maken met een specialist, dus laat je vooral adviseren. Koude koffie, bonenkoffie, warme koffie, ‘groene’ koffie, plantaardige koffie en fairtrade koffie, alles op één plek.